Cos0Item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

Comanda online

Din Pagina principala a site-ului, selectati domeniul Ambalaje deseuri à selectati din meniul Categorii ambaleje deseuri, aflat in partea stanga a paginii, categoria de ambalaje doritaà selectati produsul dorit.

Daca stiti exact ce produs va intereseaza, puteti introduce cuvantul in campul Cautare aflat in partea superioara a paginii. Din rezultatele cautarii, puteti alege produsul dorit.

Dupa ce va decideti asupra produsului dorit, il puteti adauga in cos, apasand butonul “Adauga in cos”. Dupa apasarea butonului, se va deschide o fereastra pop-up care va va da posibilitatea de a alege vizualizarea produselor adaugate in cos sau continuarea cumparaturilor.

Pentru vizualizarea produselor adaugate in cos, veti fi directionat in pagina cosului de cumparaturi unde aveti posibilitatea sa revedeti lista acestora, sa actualizati cantitatea produselor pe care intentionati sa le comandati sau sa renuntati la unul sau mai multe produse selectate. In momentul modificarii cantitatilor sau a renuntarii la unul sau mai multe produse, pentru actualizarea sumei de plata, este necesar sa apasati butonul Actualizeaza cosul.

Mai departe va puteti intoarce si continua cumparaturile sau puteti sa finalizati comanda. Daca optati pentru finalizarea comenzii, veti fi directionat pe pagina in care trebuie sa completati informatiile legate de adresa de facturare, metoda de plata si metoda de livrare.

In cazul in care aveti un cont creat, datele dvs. de identificare si adresa de facturare vor aparea precompletate in campurile aferente sectiunii Adresa de facturare. Daca doriti o alta adresa de livrare, bifati campul respectiv si introduceti noua adresa dorita. Puteti opta pentru a face comanda si ca vizitator al site-ului nostru- caz in care nu trebuie sa va creati un cont. In aceasta situatie trebuie doar sa completati informatii relevante referitoare la adresa de email, adresa de livrare si telefon. Urmatorul pas este confirmarea modalitatii de livrare si  a modalitatii de plata.

Dupa completarea datelor necesare, apasati butonul Plaseaza comanda. In cel mai scurt timp de la finalizarea comenzii veti fi contactat/a telefonic de un reprezentant Dexrom pentru confirmarea acesteia. In casuta dumneavoastra de email veti primi un mesaj cu sumarul comenzii. Va rugam sa verificati mesajul atat in Inbox, cat si in Spam.

Comanda telefonica       

Orice comanda se poate efectua si telefonic pe parcursul programului de lucru. Acesta este de luni pana vineri intre orele 9 si 18. Numerele de telefon disponibile sunt: 0720 11 77 66.

De asemenea, daca pe parcursul plasarii comenzii online intampinati probleme sau aveti nelamuriri, puteti sa folositi numerele specificate mai sus, pentru clarificare.