Cos0Item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

Text

Text

Text

Text

Nu, sunt suficiente doar golirea si clatirea lor, inaintea depozitarii in recipientele de colectare. Nu este permisa, in nicio situatie, depozitarea acestora cu continut de resturi alimentare.

Aceste articole au puncte de topire diferite sau contin substante chimice care ar putea influenta negativ procesul de reciclare si nu trebuie colectate la un loc cu deseurile de ambalaje de sticla.

In cazul geamurilor, parbrizelor, oglinzilor de mari dimensiuni, obiectelor sanitare ca: vase de toaleta, chiuvete, etc., acestea se pot colecta separat ca deseuri voluminoase si preda agentului de salubrizare.

Nu, nu este necesara. Trebuie doar avut grija ca acestea sa nu contina resturi alimentare, sa fie clatite, uscate si sa fie indepartate capacele care se vor colecta in functie de materialul din care sunt construite, in reciepientul corespunzator.

Acestea nu se vor colecta la un loc cu ambalajele reciclabile ci se vor colecta separat si preda unui operator autorizat pentru colectarea si transportul substantelor periculoase.

Nu, in cazul in care acestea sunt foarte murdare sau ude, servetelele si hartia de bucatarie folosite, nu se pot recicla si se vor depozita la un loc cu gunoiul menajer.

Acest tip de deseuri se depoziteaza separat si se colecteaza la solicitare, in functie de programarea stabilita cu operatorul serviciului de salubrizare.

Dupa preluarea acestora de catre agentul serviciului de salubrizare, sunt transportate la statia de sortare unde sunt triate si predate operatorilor autorizati pentru reciclarea acestora.

Autorizatia de mediu este un act de reglementare care va permite sa va desfasurati activitatea in anumite conditii si parametrii si care prevede o serie de obligatii pe care le aveti de indeplinit. Aceste obligatii se refera in general la raportari catre autoritati, gestiunea deseurilor, monitorizarea mediului, etc. Noi va putem ajuta sa realizati toate aceste indatoriri, sa fiti la curent cu modul de desfasurare a activitatii in raport cu cerintele legale si de reglementare, putem sa va ajutam cu solutii pentru toate aspectele activitatii ce ar putea avea impact asupra mediului.

Text

Text

Text

Text

Text

Text

Text

Text

Text

Text

Text